Ekipe Naisusa i danas intervenišu u niškom naselju Pasi Poljana jer je bilo kvara na servisnom ventilu u Šumarskoj ulici. Međutim, problemi sa vodom u ovom naselju su mnogo veći i mnogobrojni meštani danima nemaju vodu.

O problemu razgovarali su sa gradonačelnicom Niša.

„Od 29. juna nadležni inspektori i Komunlana milicija obilaziće domaćinstva u Pasi poljani kako bi ih opominjali da racionalno troše vodu jer u letnjim mesecima u ovoj trećoj visinkoj zoni žitelji ovog naselja nemaju vodu“, rekla je na sastanku sa građanima gradonačelnica Niša, Dragana Sotirovski.

Problem građana u ovom delu Niša vodovodno preduzeće sa predstavnicima grada rešavaju, ali za dugoročno potrebno je više vremena.

„Dve cisterne će bit ipostavljene u ovom niškom naselju kako bi imali pitku vodu i apelujem na građane da racionalno troše vodu“, rekao je v.d. direktora Goran Milosavljević.

Trajnio rešenje podrazumeva izdvanje 200 miliona dinara uz gradskog budžeta u sledećoj godini za proširenje cevovoda. Nakon toga izgradiće se rezervoar za koji bi trebalo izdvojiti trista miliona dinara.