Pokret socijalista

Pokret socijalista Niš Gradski odbor   daju svoju bezrezevnu podršku Predseniku Srbije Aleksandru Vućiću i Ministru unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandru Vulinu u njihovoj beskompromisnoj borbi protiv organizovanog kriminala i svih devijatnih oblika koji prete da naruše supstancu naše drzave i time potiru sve ono sto se zadnjih devet godina kroz tešku muku postiglo i  vrate Srbiju u mračna vremena bezakonja, kriminala, pljački i beznadja, kaže se u saopštenju za javnost Gradskog Odbora Pokreta Socijalista-Niš

To neće moći, jer je Srbija sada jaka i uspravna, prevashodno zahvaljujuci hrabrosti dva Aleksandra, čija se beskompromisana borba za očuvanje Srbije prelila na narod tako da sada svi stojimo u istom stroju, još jednom u odbrani svih naših vrednosti koje krase nas narod i našu državu.
I zato je naša poruka glasna i jasna; Mi i sada zbijamo svoje redove sa verom u pobedu nad zlom, a pod vodjstvom našeg predsenika Aleksandra Vulina, koji sa silovitom snagom, zajedno sa predsednikom Aleksandrom Vućićem, predvodi ovu borbu do konačne pobede za normalnu , pravednu i ponosnu Srbiju i miran san naše dece. Do pobede !!! “ kaže niški Pokret socijalista u saopštenju.